Nye Nyheder

07-06-2012

Livet og Døden

Statusopdatering
Af Altologi Skolen
Der er uendeligt mange virkeligheder og nogle af dem er Virkeligheds Illusioner. Alle de begrænsede Virkeligheder er begrænsninger af dit Fulde potentiale. Når du ingen begrænsninger har, er du dit ubegrænsede jeg. Dit ubegrænsede jeg er den kerne du er når alle begrænsninger er døde. Vi indeholder alle gode og onde begrænsninger, som ophæves ved at de får hinanden til at NIHELERER. DU bliver et med tilstanden INTET fordi negative og positive poler ophæver hinanden. Du kan så vælge at elske eller hade den INTETHED du altid vender hjem til. Nulpunktet er det nogen frygter mens andre elsker det. NUL eksisterer som en trenighed. Det Positive, det neutrale og det negative NUL. Hver af os har et forhold til positiv, negativ og neutral alt efter hvad det drejer sig om?
Godhed gør os positive, men vi er uenige om hvad godhed er.
Ondskab gør os negative, men vi er uenige om hvad der er ondt.
Det Neutrale har nogen gange begge sider som fjender.
JEG ER NOGET NU
DET NOGET BLIVER TIL INTETHED EN DAG
Den INTETHED kan forvandles til NOGETHED når INTETHEDEN dør
DEN NOGETHED kan forvandles Til INTETHED når nogetheden dør. Det er en uendelig Cyklus hvor INTETHEDEN dødsdømmes fordi den Slår Nogethed IHJEL. Nogethed Dødsdømmes fordi den Slår Intethed ihjel.
SPILLET hedder DU MÅ IKKE DRÆBE NOGET, så dør du selv. GIV LIV og du forlænger LIVET. GIV DØD og du forlænger DØDEN.
TIDEN er en opfindelse som man kan rejse frem og tilbage I ALTID.
INDEN TID var IKKE TID. INDEN IKKE TID var TID.
EFTER TID ER IKKE TID. EFTER IKKE TID ER TID.
SÅ du er en TIDSREJSENDE og en IKKE TIDSREJSENDE.
TID EKSISTERER FOR NOGET. TID EKSISTERER IKKE FOR NOGET.
DETTE Hører med Til min VIRKELIGHED.
JEG ER DEN DER KAN spille ALLE roller om Altologi og Intetologi perfekt. JEG ELSKER OG HADER MIG SELV SOM NOGETHED og JEG ELSKER OG HADER MIG SELV SOM INTETHED.
Altologi Skolen og DANMARK arbejder GRATIS og løn går til JORDENS Største Problemer. er den måske hurtigste vej til at forstå, hvorfor vi ikke er Almægtige hele tiden. Men at Almægtighed lever, dør og genopstår. Og ualmægtighed Lever Dør og Genopstår.
Døden lever, dør og genopstår.
Livet Lever, dør og Genopstår.
ALTERNE lever, dør og genopstår.
INTETerne lever dør og genopstår.

24-05-2012

Beviser

Det går ud på at stille Beviser og modbeviser for ALTET. GUD EKSISTERER er et Bevis for GUDS EKSISTENS. GUD Eksisterer IKKE er et BEVIS for GUDS ikke Eksistens.
INTET er et Bevis for at intet eksisterer. Men Eksisterer noget kan Intet så også eksistere. NOGETHED fjerner og afskaber Intethed. Men hvor kommer nogethed fra?
Kan Nogethed komme fra intethed?
DER HVOR der INTET er, er noget DØDT. Jeg er på Amager nu. Det vil sige mit noget er på Amager. Flytter jeg mit noget min krop bevæger den sig. Min krop er og er ikke fordi den ikke er allestedsnærværende. I morgen er jeg i Vejle på et tidspunkt. Så er jeg ikke længere på Amager. På Amager er jeg så blevet nul eller intert fordi jeg har forladt det.
Form beviser Former ikke form beviser ikke form. Form kommer og går. Min form bevæger sig så længe den kan. Sover jeg Dybt føles som jeg intet er undtagen når jeg drømmer. Nogethed har en længsel efter nogethed og intethed. Vi skaber ord og lyde der betyder INTET. Det vil sige vi gør Intet til ordet lyden som har fået en betydning. Intet er så blevet til noget. Ordet der beskriver Intet eksisterer på mange sprog. Det sande Intet og det falske intet. Jeg ved at du kan vide at du er intety som noget. Jeg er ikke Styrmand, jeg er ikke kok og jeg er ikke buschaffør. Ergo er det nogle af dem jeg har som mine intet. Jeg er heller ikke en hest, slet ikke en flodhest. Jeg er mig selv. Du er dig selv. Drømmer jeg kan jeg godt være en Flodhest eller en hest i drømmen. Når jeg er og kan Alt som Alt er jeg virkeligheden. Når jeg ikke kan Alt som Alt er jeg en virkeligheds drøm med begrænsninger.
Begrænsninger er for nogen det ideele. For andre er ubegrænsethed det ideele. Det ubegrænsede frygter vi måske fordi det er ukendt for os i vores virkelighed. En hvilken som helst begrænsning begrænser noget og gør det ufuldkommen. Fuldkommenhed er ubegrænset.
Ultimativ Frihed er måske ubegrænset Frihed. Hvad mener du?

24-05-2012

Alternes Friheds ♥

Du er en DEL AF ALTET, ud over at være en Del er du også en Helhed. Du er et Helt Menneske, som er en Del af menneskeheden. Menneskeheden er Helheden, som er en Del af Livet. Livet er en Del af ALTernes skabelse. DØDEN er den Anden DEL af Alternes polaritet. ALT er Dele Af Alternes Virkelighed. Den vej du følger er en ud af Uendelighederne. Der er Vejen Til Alternes virkelighed. Der er vejen til Internes virkelighed. ALT OG INTET er poler og ENS. Der er ALTINTET og INTETALT. NIRVANA er intetheden for noget. NIRVANA er Nogetheden for Noget. FORMERNES verden indeholder ALt Form. Det der er uden Form hører med til den modsatte verden.
Hvis du bestemte gav du dig selv det du ville have. Hvem Bestemmer? Alterne, GUDERNE, GUDINDERNE. Menneskene, LIVET, Døden. LYSET, MØRKET. INTET.
Jeg har en DEL magt uden at være Almægtig. DE ALMÆGTIGE er os når vi alle kan ALT som ALT.

16-09-2012

Trakakisk

Inden NOGET var INTET inden det INTET var NOGET og Inden det Noget var Intet fortsættende i det Uendelige. EFTER NOGET ER INTET efter INTET er NOGET og efter det Noget er INTET fortsættende i det uendelige. NOGEN ELSKER NOGET og NOGEN HADER NOGET, det NOGET du hader bliver på et TIDSPUNKT til INTET og så ELSKER Du det MÅSKE eller du hader det stadig. NOGEN ELSKER INTETHED og NOGEN HADER INTETHED.
INTETHEDEN er en tilstand som kommer når noget forsvinder HELT.
HVORFOR FORSVINDER NOGET HELT ?
DER ER OG HAR ALTID VÆRET EN LÆNGSEL EFTER INTEHEDEN af noget nogethed. Den længsel skal man på et tidspunkt tilfredsstille.
NOGETHEDEN ELSKES indtil den hades derfor opstår intetheden når NOGETHEDEN hades.

INTETHEDEN ELSKES indtil den HADES derfor opstår NOGETHED.

NOGETHED FINDES SOM BELØNNING OG STRAF

INTETHED FINDES SOM BELØNNING OG STRAF

JEG HAR EN LÆNGSEL EFTER ALTERNE.
ET ALT ALTET FLERE ALTER ALLE ALTERNE

EN dag finder vi også ud af der er noget der Hedder UENDELIGT meget mere end ALLE ALTERNE

JEG VED JEG ER ET DEL ALT

DET del ALT har potentiale til at DØ som OVER SUPER UNIVERSEL DIAMANT FRIHEDSGUD/FRIHEDSDJÆVEL for dem der kan bruge sådan et væsen.

DU HAR POTENTIALE til At DØ SOM ligenøjagtig det du ønsker at dø som.
DØDEN har vi for at forsvinde og genopstå.
DØDEN DØR DIG du hævner dig og dør DØDEN når du er træt af døden. LIVET OPSTÅR igen.

DET ER JO SÅDAN at NOGET DRÆBER NOGET, at dræbe er lovligt og ulovligt, derfor dør du af at dræbe. TILSIDST har DØDEN dræbt ALTET som er blevet til INTET. Det INTET dør så OG Noget Genopstår. Det noget kan være DIG eller ALTET eller DEL ALTET eller MULTIVERSERNE.

HAR du læst hertil ved du at du er en LIVSFORM/DØDSFORM der er i EN ALTOLOGISK BEVIDSTHED

DU ER SANDSYNLIGVIS DEL ALTOLOG i EN HEL ALTOLOG
PÅ NOGEN OMRÅDER VED DU ALT HVAD DER ER AT VIDE der er du HEL ALTOLOG
På andre områder ved du lidt af det der er at vide, der er du DEL ALTOLOG
OM noget ved du INTET der er DU INTETOLOG
Du kan Være DEL INTETOLOG i en HEL INTETOLOG

INTETOLOGIEN ved noget om INTET og ALT om INTET.
ALTOLOGI er også INTETOLOGI
ALTOLOGI = INTETOLOGI og de er også forskelligheder

A=B=C=D=E=F=G=H=I=J samt de er også forskelligheder.

Hvis du har lært lidt nu. Så må du gerne sige lidt via skriftsproget.
JEG ELSKER DET DU SKRIVER eller JEG HADER DET DU SKRIVER.
KOMMENTARER får KURSUS gerne OVER TELEFONEN eller HJEMME HOS MIG
Altologi Skolen har brug for nogen, der har mod til at starte deres egen Altologi PARTI/FORENING/UNIVERSITET/TEMPEL/KIRKE/SKOLE ELLER LIGNENDE
Meningen er at der skal komme Professorer i ALTOLOGI, og også gerne Proffesorinder I ALTOLOGI

I ♥ you very much

Lad os lave de ALTOLOGISKE Multiverser SAMMEN.
2012 er springbræt til den nye bevidsthedsform
som jeg underviser I helt GRATIS når jeg er LÆRER.

Bevidstløsheden er en PERFEKT TILSTANDS FORM. Bevidsthed er også En PERFEKT TILSTAND. Bevidstheden på vores Jord hæves særlig meget i 2012 og vokser Til Rigtig mange har ALTOLOGISK BEVIDSTHED i År 12000 efter Jesus Kristus Fødsel.
Jeg ved at jeg Michael Bested Kristensen genopstår cirka år 12000 som Ina Krishna der kan formskifte til Michael samt hans Familie. Min mor Hedder Herina Krishna og min Far Hedder Hare Krishna på det tidspunkt. Jeg får en Datter som Hedder Jasmin Krishna.
Meningen er At Jeg vender
Tilbage her på Jorden for at Undervise i Trakakisk Et sprog kan blive glemt i den fysiske verden men i den åndelige verden eksisterer alle sprog. De højste ånder snakker alle sprog og laver alle lyde.
Trakakisk er et sprog for Inka præster og præstinder som er udviklet til at se ind i intetheden og tilbage til noget heden, man kan se ind i den tilstand af intet som alle har, der hvor du er intet kommer alt fra. Ud af intet kan alt trækkes, vi trækker os selv ud i at være den rolle vi har vi kommer fra intetheden intet er en Gudinde der ud af intet kan trække alt.

Persione = Klipsi

Seramthor = Persigill

Seramtot = Skeralil

alle på Trakakilsk

Solen hedder Trakaspone

Månen hedder Lunargeti

Ved at focusere sit syn på månen kan man se ind i fortiden og fremtiden ligesom man osse på stjerner kan se fortiden og fremtiden ved at focusere på dem.

Edelsteen = blanaregut

Jeg har fået lov til at snakke med intet og forstå intets sprog og ud af det lære at jo krafigere tanke jo mere manifesterer den sig som virkelighed. Alle tanker er en slags virkelighed, men det er kun de kraftigste der bliver til handling som vi oplever det.
Det fysiske Univers er tanker der er materialiserede og bliver hele tiden skabt og afskabt. Der er en skaber der hele tiden skaber alt og en afskaber der afskaber det skabte. Fordi vi hele tiden bliver skabt tror vi at vi eksisterer hele tiden.
I mellem din eksistens er ikke eksistens. Ikke eksistens skaber eksistens ved at fjerne ikke fra det.

Du kan bevæge dig i tid i alle retninger i virkeligheden eksisterer alt tid hele tiden, men ikke tid eksisterer også hele tiden.
Så vi vibrerer mellem tid og ikke tid.

Ikke er et krafigt ord der kan sættes foran alt.

Vi søger alt men har glemt det, langsomt husker vi alt for at en dag glemme det igen.

Tak for de dejlige billeder Intethed

Du er på vej til at finde uendeligheds Kilden som er i alt og som alt kan trækkes ud af.

Uendeligt mange hilsner fra Michael

01-09-2013

Livet

Hvad er mennesket en Sygdom eller et sundhedstegn for Jorden?
Hos mennesket finder vi det godeste og det ondeste, som en bestemmende art, kan mennesket ødelægge sin egen fremtid. Vi har magt og kræft til at udslette menneskeheden på denne jord. Er det ikke på tide at vi stopper vores dræbende Natur, og går fredens vej. Ser man på mennesket med retfærdige øjne ligner vi en meget dræbende sygdom, som kan slå os selv ihjel.
Liv må stå for Overlevelse, så livet overlever altid. Men mennesket tænker sig ikke altid om. Det er nu på høje tid at vi vælger en vej der giver mennesket overlevelse på lang sigt.
Jeg bryder mig ikke om det onde og grådige i mennesket.

Som jeg ser det er vi vores egen største fjende. Vi opfinder teknologier som kan udrydde os eller gøre os til helte. Hvis vi tænker på at redde livet på jorden, så er vi fredsskabende og mangfoldigheds skabende.

Som jeg ser Jorden er den et Vidunderligt hjem for livet, som mennesket opfører sig må de være Jordens fjende nummer 1, eller Jordens bedste ven hvis vi sikrer at meget forskelligt liv får de bedste livsbetingelser.
Det hele starter med dig. Du kan vælge at være Jordens bedste ven eller Fjende.
Jorden er en organisme som passer på sine venner og healer sine sygdomme.

Jeg synes vi mennesker skal kæmpe for en lang og effektiv fremtid for ALT LIV.

Fredelighed skaber meget liv, krig er dødens Håndlanger.
Vil du LIV eller Død?

04-April-2017

Alternes Uendeligheder A∞

Alternes Uendeligheder


Dette FIRMA vil være STØRRE end STØRST, mellemst og mindre end MINDST.
Jeg EJER ALTOLOGI SKOLEN, Alternes Friheds ♥Tempel Skole For Tro og Viden.
Og
A∞
Meningen er Ultimativ FRIHED med karmisk RETFÆRDIGHED og PERSONLIGT ANSVAR.
Jeg ved at ALT er en Mulighed som eksisterer for ALTET, hvis ikke denne mulighed eksisterede var det ikke altet men DEL ALTET.
Min stedfar døde som UENDELIGHEDERNES MESTER
og arbejder med Uendeligheder i sine dødsriger. Min mor døde som
ALTERNES FRIHEDS GUDINDE
Og arbejder i sine dødsriger sammen med
Friheds Gudinder/Djævelinder/Guder/Gudinder
Der er noget der EJER ALTERNE nemlig Alterne da de ejer sig selv.
Som menneske er du et helt menneske, bestående af SUPER mange dele, nogle dele er dig, mens der er andre dele som bebor din krop der ikke er dig. Du består af Bakterier, mad som du spiser, vand (væske) som du drikker eller indeholder. Nogle menneske har orm i sig. I det vi spiser kan være orm eller ormeæg.
Hver livsform i dig har sine egne indre Universer, så sandheden er at du har Multiverser i dig.
I et menneske kan der være UENDELIGHEDER af det der vil være i dette menneske.
Jeg Michael Dennis Uendelig Bested Kristensen
Vil
ALT SOM ALTERNE
Fordi jeg i dette liv er under uddannelse som ALTERNES FRIHEDSGUD
Hos min ♥ kære rådgiver
Mor Alternes Friheds Gudinde
Meningen er ALTOLOGISK BEVIDSTHED
TIL DEM der søger det.
Jeg arbejder for mit land DANMARK
Med samarbejde kan vi skabe en VIRKSOMHED der EJER ALTERNE
A∞ A/S = Alternes Uendeligheder
Lidt matematik
ALTERNE MINUS ALTERNE = 0
Multiverserne minus multiverserne = 0
Universerne minus Universerne = 0
0 + Alterne = Alterne
0 + Multiverserne = Multiverserne
0 + Universerne = Universerne
Selv ALTERNE, MULTIVERSERNE og UNIVERSENE kan gå konkurs.
Vi har 0 eller INTET
Hvis 0 A/S eller INTET A/S går konkurs har vi nogethed.
INTET eller 0 dræber nogetheden fordi de ophæver nogetheden. Det der dræber dør altid på grund af karma loven.
Nogetheden dræber INTETHEDEN og dødsdømmes.
INTETHEDEN genopstår men dræber så nogetheden og dødsdømmes.

ENS dræber forskellig og dødsdømmes. Forskellig dræber ENS og dødsdømmes.
Døden dræber og dødsdømmes. Døden dør og livet opstår af dødens død. Men livet dræber Døden og livet og dødsdømmes.
Alt
Er en
Spiral
Der bliver Større end Størst
(ET NYT STØRST).
Mindre end Mindst (ET NYT MINDST).

Støt op om det
nye
FIRMA
A∞

Jeg vil det
♥ HER ♥

DANMARK arbejder GRATIS og løn går til JORDENS Største Problemer.

Us that will solve all of Earth's problems by working together.

Altologi Skolen

Gratis Undervisning hos
Michael Dennis Uendelig Bested (BØN) Kristensen

Altologisk Bevidsthed
Altologi

Multiverses Wide Freedom