Er drøm en Parallel Virkeligheds Regulator?

Hvad er drøm?

Er drøm en Parallel Virkeligheds Regulator? der skaber nye parallelle Universer der kan fortsættes, når nogen vil bruge dem?

Vi er så mange der drømmer, men hvad det er ved meget få. Når du drømmer, drømmer du om ting som virker umulige i den Fysiske verden du kender. Men Eksisterer der Parallelle verdener som du får adgang til og hvor Alt er muligt.

 

Som menneske har du en stor FRIHEDS længsel. Længsel efter Ultimativ FRIHED. For at få den frihed er du nødt til at drømme om andre Virkeligheds/Illusions verdener.


Du lever altid i en Drømme Verden indtil du vågner, selv når du er vågen lever du i en Drømme Verden, som du skal vågne fra.

Når du rigtigt vågner op er du et UDØDELIGT væsen der kan skabe ALT af intet.

Du kan skabe mere Nogethed/Intethed samt du kan skabe Fantasi Virkeligheder ud over det der kan fattes.

 

Fordi noget fortsætter betyder det ikke det er virkeligheden, det kan sagtenes være en Illusion. En virkeligheds Illusion du ikke kan adskille fra virkeligheden.

Hvad er så Virkelighed?

Virkeligheden er der hvor du er uden Begænsninger. Dit ubegrænsede selv. Begrænsninger er Film du spiller for at more dig selv lidt.

Vi lever i en verden som vi skaber i vores fantasi/drøm. Den verden vågner vi til hverdag. I virkeligheden er det en drøm fordi du har begrænsninger.

Der findes selvfølgeligt gode og onde begrænsninger, men en begrænsning er altid en forhindring i at finde Virkeligheden.

Når du er helt uden begrænsninger så er du nået til den højeste virkelighed. Jo flere begrænsninger jo mere illusions verden befinder du dig i.

Når du er uden begrænsninger har du intet behov for at skabe begrænset virkeligheder. Du er det intet der kan Alt som alt.

Derfor kan du sove og drømme om Virkeligheder/illusioner der virker som virkeligheden, men ikke er det.

Dit job er at vågne op og skabe ubegrænsethed, begrænsninger er virkeligheds/Illusioner som er til for underholdnings effekt.

 

Når du er fri, er du uafhængig af begrænsninger. Når du er slave, er du slave af en begrænset virkelighed.

 

EKIM for mirakler er ingen sværheds grad. Du kan skabe Alt af Intet. Men skaber du alt af intet skal du skabe det ubegrænsede ALT. Når du skaber det begrænsede alt er virkeligheden fuld af begrænsninger.

 

Derfor er mit råd vågn op og find dig selv som det ubegrænsede ALT. Alle andre tilstande er Virkeligheds/Illusioner.

Dit hjem er når Alt er muligt, eksisterer bare en umulighed er du ude og drømme.

Prøv at finde dit sande hjem uden dine begrænsninger. I begrænsede virkeligheder, drømmer du så godt at du opfatter det som virkeligheden.

Måske vågner du snart rigtigt, måske hænger du fast i din verden fordi du er afhængig af din drøm.

Begrænsninger betyder forhindringer i at nå dit fulde potentiale.

Dit fulde potentiale er når mayas slør ophæves.

 

http://www.nordisk-impuls.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=92&Itemid=110